Energiansäästöviikolle ilmoittautuminen nettisivuilla

Energiansäästöviikon nettisivut palvelevat parhaiten kuntia, yrityksiä, oppilaitoksia ja muita yhteisöjä. Kotitaloudet ovat erityisen tervetulleita viettämään energiansäästöviikkoa Facebook-palveluumme.

Ilmoittautuminen on 2-vaiheinen:
  1. Ilmoita organisaation tiedot, valitse tunnus ja salasana palveluun. Saat aktivointilinkin ilmoittamaasi sähköpostiin.
  2. Aktivoituasi tunnukset pääset täydentämään omalle sivullesi tulevia tietoja. Oma sivusi tulee näkyviin säästöviikon nettisivuille, kun olet täydentänyt ja tallentanut tiedot. Tietoja voi muuttaa myöhemminkin kirjautumalla palveluun.

Huomaathan, että vain osa ilmoittautumisen yhteydessä pyytämistämme tiedoista tulee näkyviin omalle sivullesi. Osaa tiedoista tarvitsemme vain yhteydenpitoa varten ja tiedot jäävät yksistään Motivan käyttöön.

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää energiansäästöviikolle ilmoittautumisesta tai kampanjasta ylipäätään, lähetä meille viesti: esv@motiva.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.Motiva Oy • PL 489, 00101 HELSINKI • Puhelin 09 6122 5000 • WWW.MOTIVA.FI • Copyright Motiva Oy